Electronic Commerce and Page Ref

4989 words 20 pages
E-commerce 2013, 9e (Laudon/Traver)
Chapter 1 The Revolution Is Just Beginning

1) The growth of mobile e-commerce almost doubled from 2011 to 2012.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 8
AACSB: Reflective Thinking

2) Approximately 80% of adults in the United States use a social network on a daily basis.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 8
AACSB: Reflective Thinking

3) A company's online inventory control process is an example of e-business, as opposed to e-commerce.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 13
AACSB: Analytic Skills

4) Ubiquity increases cognitive energy outlays.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 16
AACSB: Analytic Skills

5) The fact that e-commerce is conducted on the basis of
…show more content…
B) 2.3 billion.
C) 23 billion.
D) 230 billion.
Answer: B
Diff: 2 Page Ref: 8
AACSB: Reflective Thinking

26) Which of the following is not one of the current major social trends in e-commerce in 2012-2013?
A) Spam declines as a significant problem.
B) Controversy over content regulation and controls continues.
C) E-books gain wide acceptance.
D) Internet security continues to decline.
Answer: A
Diff: 2 Page Ref: 11
AACSB: Reflective Thinking

27) Network externalities are related to which of the following features of e-commerce technology?
A) richness
B) interactivity
C) universal standards
D) information density
Answer: C
Diff: 3 Page Ref: 17
AACSB: Reflective Thinking

28) E-commerce technologies have changed the traditional tradeoff between the richness and reach of a marketing message. Prior to the development of the Web:
A) marketing messages had little richness.
B) the smaller the audience reached, the less rich the message.
C) the larger the audience reached, the less rich the message.
D) richness equaled reach.
Answer: C
Diff: 2 Page Ref: 17
AACSB: Use of IT

29) Which of the following is not an example of a social network?
A) Wikipedia
B) Twitter
C) Pinterest
D) Facebook
Answer: A
Diff: 1 Page Ref: 7,

Related

  • Regression Analysis and Summary Page Results
    2450 words | 10 pages
  • Klf Electronics
    1900 words | 8 pages
  • E- Commerce
    867 words | 4 pages
  • Market Opportunities in E-Commerce, South Africa
    11771 words | 48 pages
  • Electronic Health Records
    933 words | 4 pages
  • Commerce Bank Case Study
    1299 words | 6 pages
  • Impact of E-Commerce on Logistics and Transports
    3484 words | 14 pages
  • Global Electronics
    8655 words | 35 pages
  • CFA Level 1 Book page 110-122
    4313 words | 18 pages
  • Advantages and Disadvantages of E-Commerce
    1952 words | 8 pages